Flat Preloader Icon

Braća Karić doo Zenica je bosansko-hercegovačko preduzeće sa tradicijom dužom od 25 godina.

Osim proizvodnje inox dimovodnih sistema preduzece se bavi i građevinom, trgovinom te ugostiteljstvom.

Za više informacija o drugim djelatnostima preduzeća posjetite stranicu bracakaric.com

Veleprodaja dimovodnih sistema i savjetovanje

Usko smo se specijalizirali za veleprodaju dimovodnih sistema i prateće tehničko savjetavanje.

Naši saradnici i kupci uglavnom su trgovačka i uslužna preduzeća, koja se bave prodajom i/ili ugradnjom dimnjaka, kamina, centralnog grijanja i slično.

Filozofija preduzeća temelji se na osnovnim načelima

Pouzdanost i povjerenje

Naši saradnici i kupci u nama imaju pouzdanog i susretljivog partnera u svim segmentima poslovanja. Naša saradnja nije jednokratna, riječ je o dugogodišnjim partnerima sa kojima uspostavljamo plan djelovanja i rasta iz sezone u sezonu, za šta je neophodno povjerenje i predanost koja proizilaze iz pouzdanosti. U svakodnevnom obavljanju poslova, držimo se datih obećanja i ispunjavanju dogovora, jer samo na taj način postižemo jasno definisane zadatke i ciljeve.

Kreativnost i inovativnost

Naš tim za razvoj radi uvijek i iznova na poboljšanju i proširenju proizvodnog asortimana, u skladu sa potrebama i okolnostima tržišta.

Za nas inovacije nisu samo novi proizvodi, već i nove usluge, nova poslovna područja, nove tehnologije, ukratko to je sve ono što i našim kupcima pomaže u njihovom  uspjehu.

Kvalitet

Naš primarni cilj je da proizvedemo sigurne proizvode, visoke kvalitete i jednostavne za upotrebu i montažu.

U Inoxtermu kvalitet je dio poslovne strategije i poslovne politike. Aktivnosti na unapređenju kvaliteta u svim našim poslovnim procesima, stalna su zadaća i Uprave i svih zaposlenika u firmi. Sistem upravljanja kvalitetom redovno je nadziran od strane certificiranog regulatornog tijela.

Naša uspješne priče

Ovdje možete pronaći inspiraciju za vaše buduće projekte, dok vas naša galerija vodi kroz priče uspeha koje smo zajedno stvarali.